Arrangementen

Prijs Diner     €20,-
Prijs Lunch   €10,-
Prijs Ontbijt   €5,-

Arrangementen
Heeft u trek in wat eten en/of drinken tijdens de “Bicycle Experience”? Don’t worry! Wij hebben de leukste plekjes in de omgeving voor u op een rijtje gezet om even stil te staan en te genieten van de ervaring onder het genot van wat te eten en/of drinken.

Arrangementen “De Leeksterroute”

1. Restaurant “Cnossen” (Leekstermeer)
Dit restaurant is gelegen aan het Leekstermeer, waar in de zomer en in de winter altijd wat te doen is! In de zomer kunt u genieten van het uitzicht op de zeilboten en andere watersportactiviteiten die zich op het Leekstermeer bevinden. In de winter kunt u onder het genot van een warme “Chocomel” en een appelgebakje kijken naar de mensen die op het Leekstermeer aan het schaatsen zijn!

2. “Bistro” (Zuidhorn)
Heeft u zin in een lekkere lunch halverwege de tour? Proef dan de Zuidhornse sfeer in een prachtig historisch pand met lekker eten en drinken. Compleet verzorgt door Bistro in het oude raadhuis!

3. Gasterij “Inkies” (Midwolde)
Het einde van de tocht is bijna in zicht, maar heeft u er nog niet genoeg van? Dan kunt u er nog altijd voor kiezen om even na te praten over de “Bicycle Experience” bij het luxueuze Theehuis van Midwolde.

Arrangement “De Stadjersroute”

Paviljoen “Kaaphoorn” (Hoornsemeer) 

Er zijn natuurlijk tal restaurants en cafe’s in de buurt van “De Stadjersroute”, maar waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Daarom hebben wij de perfecte locatie gevonden om een gezellige tijd te doorbrengen in combinatie met eten en/of drinken, namelijk: Het paviljoen “Kaaphoorn”! Het paviljoen is gelegen aan het Hoornsemeer en in de zomer kunt u genieten van de pittoreske bootjes op het meer en in de winter wordt het meer overspoeld door schaatsers. Een lekker sfeertje dus!

Arrangementen “De Marneroute”

“Abrahams mosterdmakerij&restaurant ” (Eenrum)
Altijd al willen weten waar Abraham zijn mosterd haalt? Bij “Abrahams” natuurlijk! Op deze leuke en sfeervolle locatie staat een mosterdfabriek/restaurant met een zeer gezellige uitstraling. Het restaurant bestaat uit glazen wanden die uitkijken op de mosterdfabriek, this is where the magic happens! Als u één van de lekkerste broodjes kroket van Nederland wilt proeven, bent u hier op het juiste adres!

“Waddengenot” (Pieterburen) 
Als u halverwege de tour bent, is het begrijpelijk dat u even lekker wilt lunchen in de buitenlucht. Laat restaurant/cafe “Waddengenot” over één van de mooiste terrassen van de omgeving beschikken, gelegen op het zuiden.